Despre

Indiferent ca vorbim despre o mutare nationala sau internationala, o mutare este de cele mai multe ori un pas mai dificil. Tocmai din acest motiv oferim servicii specializate, pentru a usura treaba dvs. Oferim solutii pentru mutari nationale si internationale in sistem door to door, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Suntem, de asemenea, specializati in depozitare pe termen scurt, dat si pe termen lung a efectelor personale la depozitul nostrum in Paris Franta si Brussel Belgia in caz in care in aceasta zona se face mutarea.

Servicii

Estimari gratuite de volum si explicarea intregului proces de relocare

Consultanta profesionala pe perioada mutarii

Impachetare cu materiale de calitate

Ambalatori cu experienta in domeniu

Ambalarea lucrurilor de valoare si a celor fragile

Demontare si montare mobilier

Manipulare si incarcare in camioane

Livrare la noua resedinta

Ridicare materiale folosite

Presupunem că o mutare necesită răbdare și meticulozitate, acest lucru nu este doar o chestiune de forță. Din acest motiv, competențele echipelor noastre de mutari le fac experți eficienți, și nerăbdători să ofere un serviciu de calitate.

Oferta

Putem oferi echipa specializata pentru demontare/ montare mobilier, echipa specializata in impachetare/ containere de stocare , diferite tipuri de material de impachetare, etc.

Ambalarea și protecția efectelor personale sunt foarte importante motiv pentru care le efectuam cu mare atentie, acest lucru este rezultatul unei acțiuni de succes. In ziua actiuni de mutare, o echipa de mutari cu experienta va ambala cu mare atentie mobila si tot ce necesita impachetare atat pentru lucrurile fragile cat si cele nefragile. Toate efectele personale vor fi protejate de la canapele, dulapuri, saltele, si tot mobilierul în folii rezistente și perne de calitate.

Scopul nostru este de a oferi servicii de calitate și un suport real pentru clienții noștri.