Servicii Transport

Profilul nostru principal il reprezinta transportul international rutier de marfuri, de la 1 kg pana la 24t sau chiar peste 24t in regim de transport agabaritic. Tipuri de marfuri ce putem transporta sunt marfuri general, marfuri ADR si marfuri Agabaritice, marfuri in forma varsata.

Detinem depozite de transit in Cluj Napoca, Brussel-Belgia, Paris-Franta.

Tipurile de camioane cu care putem intervene la transporturile international de marfuri sunt furgonete de 1.5t capacitate de la 6 pana la 10 europaleti capacitate, camionete de 3t capacitate atat prelate cat si dube, camioane de 24t capacitate atat normal prelate cat si Mega prelate, dube frigorifice de 21t capacitate tip mono si bi temperature , camioane basculante tip kipper truck, trailere cu rampe extensibile pentru transporturile agabaritice.
Tarile unde putem intervene sunt: FRANTA, BELGIA, GERMANIA, SPANIA, ITALIA, OLANDA, CEHIA, SLOVENIA, UNGARIA, POLONIA, CROATIA, SERBIA.

La depozitul din Paris dispunem de camionete si sprintere dotate cu lift cu care putem intervene la distributia marfurilor in zonele limitrofe Parisului.

Nu ezitati sa ne contactati!